XII. PTE Karriernap és ÁLLÁSBÖRZE

Pécsi Tudományegyetem mintegy huszonkétezres hallgatói létszámával, közel kétezer oktatójával és majd minden képzési területet felölelő, kétszáz képzési programot kínáló oktatási palettájával az egyik legnagyobb magyar felsőoktatási intézmény. 

Képzéseink magas, az egész országban elismert szintje teszi keresetté a pécsi diplomát a munkaerőpiacon. Egyetemünk kiemelt fontossággal kezeli a hallgatók elhelyezkedésének megkönnyítését, ezért hoztuk létre karrierprogramunkat, és ezt a célt hivatott támogatni a több éve rendszeresen megrendezésre kerülő összegyetemi állásbörze is, mely közvetlen kapcsolatot teremt az állást kereső frissdiplomások, és az állást kínáló cégek között. A rendezvény lehetőséget teremt továbbá a még tanuló diákok számára a munkaerőpiaci elvárások megismerésére, valamint az azokhoz való alkalmazkodásra is. A börze során több ezer álláskereső fiatal részvételére számítunk, a Pécsi Tudományegyetem színes képzési palettájának minden részéből.

A Pécsi Tudományegyetem XIII. Karriernapját és Állásbörzéjét

2017. március 28-án rendezzük meg.

Az Állásbörze jelentkezés határideje: 2017. március 15.

Jelentkezés menete

Az állásbörzére való jelentkezés online, weboldalunkon keresztül történik, a munkaadói regisztráció menüpontban, ahol bejelentkezést követően (bejelentkezéshez szükséges a regisztrációkor megadott e-mail címük, illetve jelszavuk) kérjük, az Állásbörze opcióra kattintsanak!

Amennyiben új felhasználóink, és eddig még nem regisztráltak munkáltatóként weboldalunkra, kérjük, a regisztrációs oldal alján található együttműködési megállapodást kitöltve, aláírva küldjék el a karrieriroda@pte.hu e-mail címre szkennelt formában, továbbá postai úton 2 példányban az alábbi címre: Pécsi Tudományegyetem Kapcsolati és Nemzetköziesítési Igazgatóság Karrier Iroda, 7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.

A regisztrációs oldalon található „Állásbörze” opció kiválasztását követően van lehetőségük a céginformációs oldal, illetve a megrendelő lap kitöltésére. A céginformációs oldalon megadott adatokat Önök véglegesítik, majd a megadott adatok jóváhagyásunkat követően jelennek meg a kiállítók listájában. (A céginformációs oldalon megadott publikus adatok fognak nyomtatva megjelenni, a cég logójával együtt az Állásbörze kiadványában is.)

Az Önök által kitöltött és véglegesített megrendelő lapot egy munkanapon belül jóváhagyjuk, ezt követően lesz lehetőségük annak kinyomtatására. A Megrendelő lapot kérjük visszajuttatni szkennelt formában a karrieriroda@pte.hu e-mail címre, illetve postai úton 3 eredeti példányban a PTE KNI Karrier Iroda 7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4. címre.

A férőhelyek száma korlátozott, a kiállítókat jelentkezési sorrendben tudjuk fogadni, ezért kérjük, minél előbb juttassák el hozzánk megrendelőjüket!

Kérdések esetén, kérjük, keresse munkatársunkat!

Tábori Eszter
állásbörze koordinátor
0672-501500/28086
tabori.eszter@pte.hu