ÁLLÁSAJÁNLATOK

Folyamatosan frissülő állásadatbázisunkba bármikor feltöltheti ajánlatát, melyről heti rendszerességű hírlevélben értesítjük a weboldalon regisztrált hallgatókat és végzett diákjainkat (jelenleg közel 9000 fő).

Ajánlata az Ön által megadott lejárati határidőig, ill. ennek hiányában egy hónapig szerepel adatbázisunkban.
Weblapunk felhasználói bejelentkezést követően kilistázhatják aktív ajánlatainkat vagy választhatják a célirányosabb keresést különböző paraméterekre fókuszálva (pl. munkavégzés helye, szükséges végzettség, stb.). 


Állásajánlata megjelenítéséhez az alábbi teendők szükségesek:

  • kattintson a Regisztráció menüpontra és rögzítse intézménye, vállalata adatait
  • aktiválja az Ön által megadott e-mail címre érkező regisztrációs linket
  • töltse le együttműködési megállapodásunkat, szkennelje be és jutassa el két példányban az alábbi címekre azt: karrieriroda@pte.hu, PTE KNI Karrier Iroda, 7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.
  • együttműködési megállapodásának beérkezését követően munkatársunk hozzárendeli vállalata profiljához az állásajánlatok feltöltésének jogosultságát, melyről e-mailben értesítjük Önt (ennek megtörténtéig nem tud belépni az oldalra)
  • a regisztrációs adatlapján megadott e-mail címmel és jelszóval jelentkezzen be és töltse fel vagy módosítsa állásajánlatait, melyek jóváhagyásunkat követően jelennek meg a weboldalon