Életpálya tanácsadás
Magyari Beáta

A választások kizárják egymást, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy bizonyos döntési helyzetekben megtorpanunk, elbizonytalanodunk, legyen szó pályaválasztásról, egyetem- vagy karrierváltásról. Ilyenkor jól jöhet valaki, aki egy külső szempontot képvisel, és a megfelelő kérdésekkel hozzásegít bennünket lehetőségeink feltérképezéséhez, egyéni motivációink azonosításához. A tanácsadási folyamatban én támogatni tudlak és biztosítom az eszközöket ahhoz, hogy felismerd saját képességeidet, erősségeidet. Információval és ezáltal lehetőségekkel látlak el, hogy a végén könnyebben tudj dönteni, és magabiztosabban haladhass azon az úton, amit szívből, saját magadnak választottál! 

Hiszek abban, hogy két ember találkozása, személyes beszélgetése lenyomatot hagy, inspirál, változást indít el, benned és bennem is. Én egy másik ablakon keresztül szemlélem a világot, te szintén egy másik résen át csodálkozol rá. Beszélgetéskor kicsit odaengedlek az én világomra nyíló ablakhoz, és ha megengeded, szívesen kipillantok én is a tiéden. Ketten máris többet látunk, magunkból és a világból is! 

A tanácsadáshoz előzetes regisztráció szükséges.

Jelentkezés tanácsadásra

A Jelentkezési lapot kitöltve jelezheted felénk, hogy melyik tanácsadásunkon szeretnél részt venni. Ezt követően munkatársunk meg fog keresni, hogy a pontos időpontot is meg tudjátok beszélni.

A tanácsadásra való jelentkezés jelenleg szünetel. Köszönjük a türelmed!

Bővebb információ:

Király Karolina
képzési és tanácsadási koordinátor

Pécsi Tudományegyetem Oktatási Igazgatóság
Karrier Iroda

Pécsi Tudományegyetem Rektori Hivatal
H-7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.
E-mail: kiraly.karolina@pte.hu