Karrier teszt

A 2x40 kérdésből álló teszt önismereti kérdésekre alapozva vizsgálja meg, hogy milyen foglalkozástípusok passzolnak személyiségedhez.

A teszt jó irányvonalként szolgálhat, ha elbizonytalanodtál választásodban, vagy megerősítésre vágysz. Az értékelés 16 típusba sorolva írja le a főbb jellemzőket, és az ajánlott foglalkozásokat, de a tanácsadó személyre szabottan segít az eredmény értelmezésében.

Helyszín: Tudásközpont - PTE Karrier Iroda tanácsadó helyisége (Universitas u. 2/a, mélyföldszint)
Időpont: Az iroda munkatársával egyeztetett időpontban. (45 perc időtartamban)

Tanácsadó

A tesztíráshoz előzetes regisztráció szükséges.

Jelentkezés tanácsadásra

A Jelentkezési lapot kitöltve jelezheted felénk, hogy melyik tanácsadásunkon szeretnél részt venni. Ezt követően munkatársunk meg fog keresni, hogy a pontos időpontot is meg tudjátok beszélni.

Több is megjelölhető!

(pl. itt jelezheted, hogy melyik coach-csal szeretnél dolgozni)

A tanácsadás egy szolgáltatás. Sajnos időről időre előfordul, hogy a hallgatók az utolsó pillanatban mondják le a tanácsadási időpontot. Ez esetben tanácsadónk óradíját ugyanúgy ki kell fizetnünk. Szeretnénk figyelmeztetni, hogy ha nem tudsz eljönni a tanácsadásra és ezt nem jelzed az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával, akkor ebben a szemeszterben már nem áll módunkban fogadni Téged. Megértésedet köszönjük!