Énmárka Építés

A regisztrált időpontban személyesen várunk, de ha a tanácsadást ONLINE szeretnéd igénybe venni, regisztrációdat követően jelezd ezt a tanácsadónak!

Ki vagy Te? - Mi az erősséged és mitől vagy különleges? Miről szeretnéd, hogy emlékezzenek Rád?

A márka nem más, mint betartott ígéret, és igaz ez az énmárka esetében is. Az álláskeresés egyik nehéz lépése megmutatni önmagunkat, minden értékünkkel és erősségünkkel együtt. Egy jól átgondolt, önismeretre épülő, hiteles énmárka megmutatja belőled a legjobbat és segíti az egyéniségedet eladhatóvá tenni. Így mások jobban tisztában lehetnek azzal, hogy miért téged válasszanak egy adott feladatra. A tanácsadás során átbeszéljük azokat az eszközöket, lépéseket, amelyek támogatni tudják a szakmai énmárkád építését.

Gyere el, ha kíváncsi vagy, hogyan tudod jól kommunikálni:

  • az erősségeidet, értékeidet
  • az álmaidat és a terveidet
  • a már elért eredményeidet

Helyszín: Jelentkezésed után a tanácsadó felveszi veled a kapcsolatot a részletek megbeszélése miatt.

Időpont: Szerda 15.00-16.00


Tanácsadónk

Héra-Tóth Andrea

Célom, hogy a hallgatóknak és a pályakezdőknek olyan teret adjak az együtt gondolkodáshoz, ahol egy mélyebb önismeret mentén sikerül valódi célokat megfogalmazni, majd megtervezni az oda vezető utat. Az énmárka tanácsadás során támaszkodom a szakmai ismereteimre (marketinges, HR tanácsadói és business coach) és élettapasztalataimra. 2010 óta dolgozom coachként, és szívvel-lélekkel végzem ezt a munkát. Azt tapasztalom, hogy már egy alkalom is tud olyan új nézőpontokat adni, ami segít tudatosabbá válni, tisztábban látni az erősségeidet, egyediségedet, és így hiteles és önazonos módon tudod megmutatni önmagadat, elérni a céljaidat.


A tanácsadáshoz előzetes regisztráció szükséges.

Jelentkezés tanácsadásra 

Kattints, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot és pár adat megadása után foglald le a tanácsadást!

Jelentkezés a tanácsadásra