Életpálya és karrier tanácsadás

TANÁCSADÁSAINK A VÍRUSHELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL IDEIGLENESEN ONLINE FOLYTATÓDNAK!

Miben vagy tehetséges? Mire vágysz, hogyan szeretnél élni? Mit szeretnél elérni a szakmai és személyes életedben?

Az életpálya és karrier tanácsadás keretében ezekhez hasonló kérdésekről beszélgethetsz. Egy ilyen alkalom segít tudatosan végiggondolni a képességeidet, a számodra fontos értékeket, mérlegelni a lehetőségeidet és megalapozott döntést hozni. 

Mikor érdemes ezt választanod?

  • ha szeretnéd valakivel/szakemberrel megbeszélni a jövővel kapcsolatos terveidet
  • ha döntés előtt állsz és bizonytalan vagy
  • ha nem tudod, jó helyen vagy-e, szakváltáson, pályamódosításon gondolkozol
  • ha nem tudod, mit szeretnél igazán, merre indulj az egyetem után

Helyszín: Tanácsadásaink a vírushelyzet miatt online zajlanak. Jelentkezésed után a tanácsadó felveszi veled a kapcsolatot a részletek megbeszélése miatt.
Időpontok: szerda 14:00-17:00 és csütörtök 14:00-17:00 (1 óra időtartamban)

Tanácsadóink

Schauermann Tamás 

Seneca szerint semmilyen szél sem kedvező annak, aki nem tudja, milyen kikötőbe tart. Nagyon nehezen tudunk nemet mondani, ha nem tudjuk, mit szeretnénk, s nagyon nehezen tudunk elköteleződni valami/valaki mellett, ha folyamatosan attól félünk, hogy ezzel lemaradunk arról, ami nekünk talán még jobb lenne. A nemet mondást és az elköteleződést megtanulni önismeret nélkül nem nagyon lehet. Még azzal együtt sem feltétlenül könnyű. A tanácsadás során azokra az összetevőkre tudsz kicsit rápillantani, amik befolyásolják a döntéseidet, a vágyaidat, a céljaidat és az álmaidat. Nem feltétlenül ebben a sorrendben.

Hoffmanné Toldi Ildikó

A világunk változást generál és erre neked és nekem választ kell adnom. Miközben valakivé kell válni, vagy éppen váltani kell iskolák, szakmák, munkahelyek között, sok kérdés generálódik bennünk. Képzeld el, a válasz tervezhető és e mentén az életed az értékrendednek megfelelően alakítható. Általad.

A tanácsadási idő központjában az ember áll: Te és én. Kettőnk aktuális tudásából születhetnek meg kérdéseidre válaszok, új szempontokból való közelítések. Közös erőfeszítéssel kitaláljuk, milyen, - akár eddig rejtve maradt – erősségedre támaszkodhatsz a továbbtanulásodban, pályaválasztásodban, karrierváltásodban. A tudatos önfejlesztés és karriertervezés ennek a tanácsadásnak a célja.


A tanácsadáshoz előzetes regisztráció szükséges:

Jelentkezés tanácsadásra 

(Kattints, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot és pár adat megadása után foglald le a tanácsadást!)

Jelentkezés a tanácsadásra - Hoffmanné Toldi Ildikó

Jelentkezés a tanácsadásra - Schauermann Tamás

Részletek az egyes tanácsadásokról.