Életpálya és karrier tanácsadás

Miben vagy tehetséges? Mire vágysz, hogyan szeretnél élni? Mit szeretnél elérni a szakmai és személyes életedben?

Az életpálya és karrier tanácsadás keretében ezekhez hasonló kérdésekről beszélgethetsz. Egy ilyen alkalom segít tudatosan végiggondolni a képességeidet, a számodra fontos értékeket, mérlegelni a lehetőségeidet és megalapozott döntést hozni. 

Mikor érdemes ezt választanod?

  • ha szeretnéd valakivel/szakemberrel megbeszélni a jövővel kapcsolatos terveidet
  • ha döntés előtt állsz és bizonytalan vagy
  • ha nem tudod, jó helyen vagy-e, szakváltáson, pályamódosításon gondolkozol
  • ha nem tudod, mit szeretnél igazán, merre indulj az egyetem után

Helyszín: Tudásközpont - PTE Karrier Iroda tanácsadó helyisége (Universitas u. 2/a, mélyföldszint)
Időpont: A tanácsadóval egyeztetett időpontban. (1 óra időtartamban)

Tanácsadóink

Schauermann Tamás

Seneca szerint semmilyen szél sem kedvező annak, aki nem tudja, milyen kikötőbe tart. Nagyon nehezen tudunk nemet mondani, ha nem tudjuk, mit szeretnénk, s nagyon nehezen tudunk elköteleződni valami/valaki mellett, ha folyamatosan attól félünk, hogy ezzel lemaradunk arról, ami nekünk talán még jobb lenne. A nemet mondást és az elköteleződést megtanulni önismeret nélkül nem nagyon lehet. Még azzal együtt sem feltétlenül könnyű. A tanácsadás során azokra az összetevőkre tudsz kicsit rápillantani, amik befolyásolják a döntéseidet, a vágyaidat, a céljaidat és az álmaidat. Nem feltétlenül ebben a sorrendben.

Hoffmanné Toldi Ildikó


A tanácsadáshoz előzetes regisztráció szükséges:.

Jelentkezés tanácsadásra

A Jelentkezési lapot kitöltve jelezheted felénk, hogy melyik tanácsadásunkon szeretnél részt venni. Ezt követően munkatársunk meg fog keresni, hogy a pontos időpontot is meg tudjátok beszélni.

Több is megjelölhető!

(pl. itt jelezheted, hogy melyik coach-csal szeretnél dolgozni)

A tanácsadás egy szolgáltatás. Sajnos időről időre előfordul, hogy a hallgatók az utolsó pillanatban mondják le a tanácsadási időpontot. Ez esetben tanácsadónk óradíját ugyanúgy ki kell fizetnünk. Szeretnénk figyelmeztetni, hogy ha nem tudsz eljönni a tanácsadásra és ezt nem jelzed az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával, akkor ebben a szemeszterben már nem áll módunkban fogadni Téged. Megértésedet köszönjük!

Részletek az egyes tanácsadásokról.