Életpálya és karrier tanácsadás

TANÁCSADÁSAINK A VÍRUSHELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL IDEIGLENESEN ONLINE IS ELÉRHETŐEK.

Miben vagy tehetséges? Mire vágysz, hogyan szeretnél élni? Mit szeretnél elérni a szakmai és személyes életedben?

Az életpálya és karrier tanácsadás keretében ezekhez hasonló kérdésekről beszélgethetsz. Egy ilyen alkalom segít tudatosan végiggondolni a képességeidet, a számodra fontos értékeket, mérlegelni a lehetőségeidet és megalapozott döntést hozni. 

Mikor érdemes ezt választanod?

  • ha szeretnéd valakivel/szakemberrel megbeszélni a jövővel kapcsolatos terveidet
  • ha döntés előtt állsz és bizonytalan vagy
  • ha nem tudod, jó helyen vagy-e, szakváltáson, pályamódosításon gondolkozol
  • ha nem tudod, mit szeretnél igazán, merre indulj az egyetem után

Helyszín: Tanácsadásaink a vírushelyzet miatt online zajlanak. Jelentkezésed után a tanácsadó felveszi veled a kapcsolatot a részletek megbeszélése miatt.


Tanácsadóink rövid leírását itt olvashatod, így az Általad választott tanácsadóhoz adhatod be a jelentkezésedet! 

Tanácsadóink

Schauermann Tamás 

Seneca szerint semmilyen szél sem kedvező annak, aki nem tudja, milyen kikötőbe tart. Nagyon nehezen tudunk nemet mondani, ha nem tudjuk, mit szeretnénk, s nagyon nehezen tudunk elköteleződni valami/valaki mellett, ha folyamatosan attól félünk, hogy ezzel lemaradunk arról, ami nekünk talán még jobb lenne. A nemet mondást és az elköteleződést megtanulni önismeret nélkül nem nagyon lehet. Még azzal együtt sem feltétlenül könnyű. A tanácsadás során azokra az összetevőkre tudsz kicsit rápillantani, amik befolyásolják a döntéseidet, a vágyaidat, a céljaidat és az álmaidat. Nem feltétlenül ebben a sorrendben.

Időpontok: szerda 14:00-17:00 és csütörtök 14:00-17:00 (1 óra időtartamban)

A tanácsadáshoz előzetes regisztráció szükséges:

Jelentkezés tanácsadásra 

(Kattints, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot és pár adat megadása után foglald le a tanácsadást!)

Jelentkezés a tanácsadásra - Schauermann Tamás


Héra-Tóth Andrea

2010-óta dolgozom coachként, és szívvel-lélekkel végzem ezt a munkát. Őszinte, partneri együttműködést, és elvárásoktól, ítélkezésektől mentes légkört ígérek. Tükröt tartok, de nem játszom az okos, a megmondó szerepét. Sok kérdéssel, kreatív feladatokkal segítek másként gondolkodni, másként láttatni helyzeteket, valódi célokat megfogalmazni és jövőt tervezni. Így egy mélyebb önismeret által tudod megtalálni a saját legjobb megoldásaidat.

Jelentkezés a tanácsadásra: Héra-Tóth Andrea


Magyari Beáta

A választások kizárják egymást, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy bizonyos döntési helyzetekben megtorpanunk, elbizonytalanodunk, legyen szó pályaválasztásról, egyetem- vagy karrierváltásról. Ilyenkor jól jöhet valaki, aki egy külső szempontot képvisel, és a megfelelő kérdésekkel hozzásegít bennünket lehetőségeink feltérképezéséhez, egyéni motivációink azonosításához. A tanácsadási folyamatban én támogatni tudlak és biztosítom az eszközöket ahhoz, hogy felismerd saját képességeidet, erősségeidet. Információval és ezáltal lehetőségekkel látlak el, hogy a végén könnyebben tudj dönteni, és magabiztosabban haladhass azon az úton, amit szívből, saját magadnak választottál! 

Hiszek abban, hogy két ember találkozása, személyes beszélgetése lenyomatot hagy, inspirál, változást indít el, benned és bennem is. Én egy másik ablakon keresztül szemlélem a világot, te szintén egy másik résen át csodálkozol rá. Beszélgetéskor kicsit odaengedlek az én világomra nyíló ablakhoz, és ha megengeded, szívesen kipillantok én is a tiéden. Ketten máris többet látunk, magunkból és a világból is! 

Jelentkezés a tanácsadásra: Magyari Beáta


Somogyi Eszter

Életünk során többször előkerülhet a kérdés: mi is a mi utunk, merre tartunk? Természetes, hogy egy ilyen fontos kérdés feladja a leckét a legtöbbünknek, hiszen folyamatos változásban vagyunk, és a külvilág is változik körülöttünk. Hiszem, hogy „aki keres, talál”, ebben a változó világban is. A tanácsadáson meghallgatlak, kérdésekkel kísérlek, veled együtt gondolkodom, hogy közelebb kerülj ahhoz a pályához, ami elégedettséggel és örömmel tölt el, azaz: ami leginkább Te vagy.  

Ha elakadtál, döntéshelyzetben vagy, vagy éppen csak egy megerősítésre, gondolataid megosztására van szükséged, gyere bátran, szeretettel várlak!  

Jelentkezés a tanácsadásra: Somogyi Eszter

Részletek az egyes tanácsadásokról.