Coaching

Többet szeretnél, mint ami egy egyszeri tanácsadásba belefér? Akkor a coaching lehet a Te műfajod!

Képzelj el egy 5 alkalmas beszélgetés sorozatot, ahol elmondhatod a dilemmáidat és cserébe nem egyszeri útmutatást, hanem elgondolkodtató kérdéseket kapsz. A coaching egy közös fejlesztő munka, amelyben a coach kísérőként van Veled, aki segít a személyes céljaidat megfogalmazni, és alkalomról alkalomra közösen gondolkodva eljutni a problémáktól a megoldásokig.

Hogyan működik a coaching? Ez a kisvideó frappánsan összefoglalja Neked:

Mikor érdemes ezt választanod?

  • ha szeretnéd tisztán látni a céljaidat és a hozzájuk vezető utat 
  • ha úgy érzed, elakadtál és nem tudod, hogyan tovább
  • ha szeretnéd magad tudatosan fejleszteni
  • ha meg akarod tervezni a karriered
  • és ha tudod, hogy mindezekért neked kell megdolgozni... :)

Helyszín: Tudásközpont - PTE Karrier Iroda tanácsadó helyisége (Universitas u. 2/a, mélyföldszint)
Időpont: A tanácsadóval egyeztetett időpontban. (kb. 5 alkalom, heti 1 óra időtartamban)

Tanácsadóink

Fekete Judit

„If you don't like how things are, change it! You're not a tree."

A fenti idézet azt üzeni számomra, hogy mindenkiben megvan a fejlődés, változtatás lehetősége, de a felelősség a Te kezedben van, hogy valóban megtedd a szükséges lépéseket. Coachként a célod megfogalmazásában és az ehhez vezető út feltérképezésében tudlak támogatni, a többi Rajtad múlik!

Visontai-Kovách Dalma

Gyerekkoromban „sztyuárdesz" akartam lenni. Magyarul (l)égiutas-kísérő.
Ma is az utak érdekelnek legjobban. Az, hogy hogyan találjuk meg a saját utunkat az életben.
A coaching nekem olyan, mint egy közös utazás. Ha bejössz hozzám beszélgetni, azt tudom ígérni, hogy melletted leszek, miközben lépésről lépésre feltérképezed az utadat.

Útravalónak egy Weöres Sándor-kedvencet ajánlok: „Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."

Héra-Tóth Andrea

2010-óta dolgozom coachként, és szívvel-lélekkel végzem ezt a munkát. Őszinte, partneri együttműködést, és elvárásoktól, ítélkezésektől mentes légkört ígérek. Tükröt tartok, de nem játszom az okos, a megmondó szerepét. Sok kérdéssel, kreatív feladatokkal segítek másként gondolkodni, másként láttatni helyzeteket, valódi célokat megfogalmazni és jövőt tervezni. Így egy mélyebb önismeret által tudod megtalálni a saját legjobb megoldásaidat.

Szarka Vera

A coaching folyamat során a cél megfogalmazása az egyik kulcsfontosságú állomás. Én inspiratív kérdésekkel segítelek Neked abban, hogy megtaláld saját válaszaidat, felismeréseidet, amik segítenek megoldást találni, feltöltenek, és növelik az önbecsülésedet.


A tanácsadáshoz előzetes regisztráció szükséges.

Jelentkezés tanácsadásra

A Jelentkezési lapot kitöltve jelezheted felénk, hogy melyik tanácsadásunkon szeretnél részt venni. Ezt követően munkatársunk meg fog keresni, hogy a pontos időpontot is meg tudjátok beszélni.

Több is megjelölhető!

(pl. itt jelezheted, hogy melyik coach-csal szeretnél dolgozni)

A tanácsadás egy szolgáltatás. Sajnos időről időre előfordul, hogy a hallgatók az utolsó pillanatban mondják le a tanácsadási időpontot. Ez esetben tanácsadónk óradíját ugyanúgy ki kell fizetnünk. Szeretnénk figyelmeztetni, hogy ha nem tudsz eljönni a tanácsadásra és ezt nem jelzed az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával, akkor ebben a szemeszterben már nem áll módunkban fogadni Téged. Megértésedet köszönjük!

Részletek az egyes tanácsadásokról.