Coaching

A regisztrált időpontban személyesen várunk, de ha a tanácsadást ONLINE szeretnéd igénybe venni, regisztrációdat követően jelezd ezt a tanácsadónak!

Többet szeretnél, mint ami egy egyszeri tanácsadásba belefér? Akkor a coaching lehet a Te műfajod!

Képzelj el egy 5 alkalmas beszélgetéssorozatot, ahol elmondhatod a dilemmáidat és cserébe nem egyszeri útmutatást, hanem elgondolkodtató kérdéseket kapsz. A coaching egy közös fejlesztő munka, amelyben a coach kísérőként van veled, aki segít a személyes céljaidat megfogalmazni, és alkalomról alkalomra közösen gondolkodva eljutni a problémáktól a megoldásokig.

Hogyan működik a coaching? Ez a kis videó frappánsan összefoglalja Neked:

Mikor érdemes ezt választanod?

  • ha szeretnéd tisztán látni a céljaidat és a hozzájuk vezető utat 
  • ha úgy érzed, elakadtál és nem tudod, hogyan tovább
  • ha szeretnéd magad tudatosan fejleszteni
  • ha meg akarod tervezni a karriered
  • és ha tudod, hogy mindezekért neked kell megdolgozni... :)

Helyszín: Tudásközpont - PTE Karrier Iroda tanácsadó helyisége (Universitas u. 2/a, mélyföldszint)
Időpont: A tanácsadóval egyeztetett időpontban. (kb. 5 alkalom, heti 1 óra időtartamban)


Tanácsadóink

Bogács Ernő

Fritz Perls szerint vannak olyan élethelyzetek és állapotok, amikor nem látjuk választási lehetőségeinket, ezért a céljainkhoz szükséges megfelelő eszközöket sem találjuk.

Így viszont messze a lehetőségeink szintje alatt élünk.

Coachként egy olyan eszköz (mondjuk iránytű) lehetek számodra, amelyet lehetőségeid feltérképezésére használhatsz. Azoknak a lehetőségeknek a felismerésére - legyenek ezek bennünk rejlő vagy külső lehetőségek -, amelyekkel kihívásaidon át tudsz lendülni, bizonytalan vagy kilátástalan helyzeteidből ki fogsz találni.

Héra-Tóth Andrea

2010-óta dolgozom coachként, és szívvel-lélekkel végzem ezt a munkát. Őszinte, partneri együttműködést, és elvárásoktól, ítélkezésektől mentes légkört ígérek. Tükröt tartok, de nem játszom az okos, a megmondó szerepét. Sok kérdéssel, kreatív feladatokkal segítek másként gondolkodni, másként láttatni helyzeteket, valódi célokat megfogalmazni és jövőt tervezni. Így egy mélyebb önismeret által tudod megtalálni a saját legjobb megoldásaidat.

Szarka Vera

A coaching folyamat során a cél megfogalmazása az egyik kulcsfontosságú állomás. Én inspiratív kérdésekkel segítek Neked abban, hogy megtaláld saját válaszaidat, felismeréseidet, amik segítenek megoldást találni, feltöltenek, és növelik az önbecsülésedet.

Dr. Horváth-Sarródi Andrea

Voltál már úgy, hogy egy ütős kérdés mozdított ki egy megoldhatatlannak tűnő helyzetből? A coaching-folyamat közben megtapasztalod a nézőpontváltás szabadságát, melynek különlegesen nagy ereje van. Mintha egy radarkészülék lennél működés közben, vagy mintha víz alól felbukkanva végre levegőt kapnál. Közben pedig ráébredsz, hogy az aktuális feladatod megoldásához használható erőforrásaid sokkal messzebbre visznek, mint amire valaha is gondoltál…


A tanácsadáshoz előzetes regisztráció szükséges.

Jelentkezés tanácsadásra

A Jelentkezési lapot kitöltve jelezheted felénk, hogy melyik tanácsadásunkon szeretnél részt venni. Ezt követően munkatársunk meg fog keresni, hogy a pontos időpontot is meg tudjátok beszélni.

Kérünk, a Megjegyzés ablakba írd be, melyik coachunkkal szeretnél preferáltan együtt dolgozni! 

(pl. itt jelezheted, hogy melyik coach-csal szeretnél dolgozni)

A tanácsadás egy szolgáltatás. Sajnos időről időre előfordul, hogy a hallgatók az utolsó pillanatban mondják le a tanácsadási időpontot. Ez esetben tanácsadónk óradíját ugyanúgy ki kell fizetnünk. Szeretnénk figyelmeztetni, hogy ha nem tudsz eljönni a tanácsadásra és ezt nem jelzed az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával, akkor ebben a szemeszterben már nem áll módunkban fogadni Téged. Megértésedet köszönjük!

Részletek az egyes tanácsadásokról.