KIT KERES A HR-ES? - ELŐADÁS AZ Online térben

Időpont: 2021. november 11. 18:00 – 19:30

Helyszín: Online esemény MS Teams-en keresztül, a jelentkezők e-mailben kapnak hozzáférést az előadáshoz.

A részvétel ingyenes, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Nyitott és ingyenes előadásaink mindegyikére szeretettel várjuk a PTE leendő, jelenlegi és egykori hallgatóit, munkatársait, valamint minden további kedves érdeklődőt!

Miért érdemes részt venned?

A HR és szervezetfejlesztés szakma szakértőitől tudhatod meg a válaszokat az alábbi és még sok más, kapcsolódó kérdésre:
  • Milyen szerepe van az önismeretnek a munkavállalásban?
  • Miért fontos a motivációnk, értékeink, kompetenciáink ismerete a sikeres munkakereséshez?
  • Mi az a "munkavállalói én" és a "munkavállalói profil"?
  • Hogyan tudsz ezek (ki)alakításán, munkaerőpiaci érvényesülésed sikeréért tudatosan dolgozni?

Mire számíthatsz? – Ízelítő az előadásból:​

A sikeres munkaerőpiaci érvényesülést gondos építkezés előzi meg. Ennek az építkezésnek fontos eleme a munkavállalói önismeret, ami többek közt motivációink, értékeink, kompetenciáink, elvárásaink beazonosítását jelenti.

  • A „munkavállalói én”, a „munkavállalói profil” kialakítása tudatos tevékenység: hogyan szeretném megmutatni magam a munkaerőpiacon?
  • Előadásunkban ehhez a tudatos tervezéshez kínálunk szempontokat és módszereket. Külön hangsúlyt fektetünk a munkavállalói kompetencia jelentésére, összetevőire és annak bemutatására állásinterjúhelyzetben.
  • Minden megpályázott pozíció egyedi felkészülést igényel, HR szakemberrekként azonban megfogalmazunk olyan általános szabályokat, irányelveket, amelyeket minden esetben érdemes követni a felkészülés és az állásinterjú során.

Előadóink: 

MILBICH MARIANNA ÉVA, HR vezető, Szervezetfejlesztési Főosztályvezető, business és life-coach, tanácsadó & MAJOR LÍVIA, HR menedzser, a Coachingcentrum képzési vezetője, coach, tréner, oktató és személyközpontú tanácsadó-jelölt.

Előadóink rövid bemutatkozását alább olvashatod - részletes bemutatkozásukért kattints IDE!

MILBICH MARIANNA ÉVA:

A SZIE főiskolai karán végeztem gazdasági mérnökként, majd a CEU posztgraduális üzleti karának HR menedzseri képzése után némileg más irányt véve teológus-oktatói diplomát szereztem. A személyes tanácsadás iránti érdeklődésemből fakadóan később további posztgraduális, illetve business és life coach képzéseken vettem részt.

Főként a HR-szervezetfejlesztés területén mozogtam, mert mindig is érdekeltek az emberi viszonylatok és a vállalati döntések mögött húzódó összefüggések. Illetve az, hogyan lehet mindezt egy rendszerben működtetni. Megtapasztalhattam, hogy minden szervezet sajátos, hiszen változó hatások, emberek és bizonyos értelemben vett hagyományok működtetik őket. Mind a vállalati, mind a tanácsadói oldalon eltöltött éveim alatt számos nemzetközi projektben vehettem részt. Munkaidőmön kívül, ha tehetem, életmód-tanácsadással, illetve személyes lelkigondozással foglalkozom.

MAJOR LÍVIA:

Első képesítésemet tanár szakon szereztem Pécsen az akkor még Janus Pannonius Tudományegyetemen. Ezután HR menedzseri, tréner, coach, Thomas DISC szakértő és Genos érzelmi intelligencia tanácsadó képzéseken tanultam. Jelenleg folyamatban van személyközpontú tanácsadó módszerspecifikus képzésem.

Ügyfeleimnek segítek tudatosítani és fejleszteni az érzelmi intelligenciához kapcsolható készségeiket, bátorítom ezek alkalmazását mind üzleti, mind magánéleti helyzetekben.  Rendszeresen tartok asszertív kommunikációs, konfliktuskezelési tréningeket, valamint önismereti, kommunikációs témaköröket, ellenálláskezelést és kooperációt oktatok.  Teamcoachként specialitásom a munkavállalói élmény növelésének támogatása. Jelenleg a Coachingcentrum Karriercoachképzésének fejlesztőjeként és oktatójaként dolgozom.

Tudnivalók a jelentkezéshez:

Az esemény előzetes regisztrációhoz kötött!

Kérjük, olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen ellenőrzöl, munkatársunktól ugyanis e-mailben fogsz további információkat kapni, valamint ezen e-mail címre küldjük majd Neked az előadás hozzáférését is.

Jelentkezési határidő: 2021. november 9. 12:00!

A jelentkezés lezárult.

Bővebb információ:

Király Karolina
képzési és tanácsadási koordinátor

Pécsi Tudományegyetem Oktatási Igazgatóság
Karrier Iroda

Pécsi Tudományegyetem Rektori Hivatal
H-7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.
E-mail: kiraly.karolina@pte.hu