Add elő magad! - A felejthetetlen előadó titkai

Előadás időpontja:

2022. április 26. (kedd) 18:00-19:00

Helyszín:

Online esemény MS Teams-en keresztül, a jelentkezők e-mailben kapnak hozzáférést az előadás előtti napon.

Jelentkezési határidő: 

2022. április 25. (hétfő) 12:00


Mit nyújt az előadás?

Elveszettnek érzed magad? Szavaid, gondolataid mintha nem érkeznének meg a hallgatóságodhoz?

Györffy Kinga 1 órás előadása abban fog segíteni, hogy leküzdve a rossz érzéseidet és élményeidet, elindulj a retorikai fejlődés útján. Kinga olyan alapelvekről és eszközökről fog beszélni, amelyek nélkülözhetetlenek ma egy stabil szerkezetű, friss és eredeti hangú, a széles sávú figyelmet fókuszálni tudó előadás létrehozásához.

Az előadást tartja:

Györffy Kinga retorikai-storytelling tanácsadó, egyetemi oktató.

Szakterületei: történetmesélés a magával ragadó előadásban, a meggyőzés természete és technikái, modern retorika. Az elmúlt 15 évben több száz felső- és középvezető, kutató, egyetemista, valamint középiskolás diák retorikai fejlesztésében, illetve felkészítésében vett részt. Az Imagine Cup innovációs világverseny mindenkori magyar döntőseinek pitch-trénere, az I . számú Patológiai és Kísérleti Rákkutató Intézet munkatársainak storytelling felkészítője. Ismeretterjesztő és tudományos cikkek szerzője, mintabeszédes sorozatok társszerzője, a „Bátrak akik mernek” című interjúkötet egyik szereplője. „Add elő magad – A magával ragadó előadás titkai” című könyve 2015 novemberében jelent meg. A könyv folytatása – a meggyőzési célú történetmesélésről – idén szeptemberben fog megjelenni.

Honlap: https://www.gyorffykinga.com/


Tudnivalók a jelentkezéshez:

  • Az esemény előzetes regisztrációhoz kötött!
  • • Kérjük, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen ellenőrzöl, munkatársunktól ugyanis e-mailben fogsz további információkat kapni, valamint ezen e-mail címre küldjük majd Neked az előadás hozzáférését is.

Nyitott és ingyenes előadásaink mindegyikére szeretettel várjuk a PTE leendő, jelenlegi és egykori hallgatóit, munkatársait, valamint minden további kedves érdeklődőt!


Az előadás betegség okán elmarad!

Bővebb információ:

Nagy Bettina
Képzési és tanácsadási koordinátor

Pécsi Tudományegyetem Kapcsolati és Nemzetköziesítési Igazgatóság
Karrier Iroda

Pécsi Tudományegyetem Rektori Kabinet
H-7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.
Email: nagy.bettina.gizella@pte.hu
Tel: +36 72 501 500/28088