Mondom, de nem értik! - A hatékony személyes kommunikáció és a személyes márka építésének alapjai tréning"

Időpont: 2019. március 23.  9.00-17:00

Helyszín: Jelentkezőket emailben tájékoztatjuk!

Miért érdemes részt venned?

Példák és gyakorlati feladatokon keresztül mutatjuk meg, hogy hogyan érdemes leülni tárgyalni egy, vagy egyszerre több emberrel. Egyszerűvé és érthetővé tesszük a különbséget a nyálas smúzolás és a hatékony networking között. Ki fogunk térni arra, hogy mi a hatékony módszertan akkor, amikor nyilvánvaló ellenállás, vagy konfliktus van kialakulóban. Megtanulhatod, hogy melyek azok a szavak és viselkedésminták, amelyek az üzleti és a magánéletben is bármikor segítségül hívhatók. Listázzuk, hogy hogyan írjunk, hogyan beszéljünk úgy, hogy figyelmet, érdeklődést, elkötelezettséget tudjunk elérni másoknál, mindezeken túl pedig még számos olyan apróságnak tűnő, de kommunikációs hatással bíró momentumról lesz szó, melyek írott és beszélt nyelvünket, személyes és virtuális beszélgetéseinket átszövik.

Főbb témakörök – ízelítő a tematikából:​

  • Hatékony kommunikáció, empátia, tárgyalástechnika, networking
  • Hogyan érheted el, hogy környezeted támogasson céljaid elérésben?
  • Hogyan alakíthatod ki és hogyan őrizheted meg partnereid elkötelezettségét?
  • Hogy írunk, hogy beszélünk, hogy tárgyalunk, és hogy viselkedünk az életben, és a webkocsmában? 

A tréninget Ferling József PR- és kreatív kommunikációs szakember, a Pécsi Tudományegyetem címzetes egyetemi docense, a nevét viselő FERLING Kft. stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója. 2015 óta a Magyar PR Szövetség örökös tagja, melynek 2000 és 2002 között alelnöke, majd 2005-ig elnöke is volt. Eredeti foglalkozása szerint tanár, de hosszú évekig dolgozott újságíróként, és ma is rendszeresen publikál, szerzőként és társszerzőként több kötete is megjelent.

Tudnivalók a jelentkezéshez:

  • Kérjük, jelentkezéskor vedd figyelembe, megfelelő-e a tréning időpontja és jelen tudsz-e lenni rajta egész nap.
  • Órai hiányzás esetén tudunk igazolást adni.
  • Olyan email címet adj meg, amit rendszeresen ellenőrzöl, munkatársunktól ugyanis email-es visszajelzést fogsz kapni a jelentkezésedről. Kérjük, egy válasz email-el jelezd majd, biztosan számíthatunk-e rád a tréningen.
  • Amennyiben valami közbejön, és mégsem tudsz részt venni, arra kérünk, azt legkésőbb 24 órával a tréning kezdete előtt jelezd valamelyik elérhetőségünkön.
  • Szeretnénk figyelmeztetni, hogy 24 órán belül lemondott tréning vagy tanácsadás után csak a következő szemeszterben áll módunkban fogadni Téged!

Egy tréning piaci ára 20-50 000 forint között mozog, azonban a Karrier Iroda által szervezett tréningek/workshopok a PTE hallgatói és frissdiplomásai számára térítésmentesek.

A tréning maximális létszáma: 18 fő

Jelentkezési határidő: 2019. 03. 19. 12.00

A jelentkezés lezárult!

Bővebb információ:

Soós Rebeka
képzési és tanácsadási koordinátor

Pécsi Tudományegyetem Kapcsolati és Nemzetköziesítési Igazgatóság
Karrier Iroda

Pécsi Tudományegyetem Rektori Hivatal
H-7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.
Email: soos.rebeka@pte.hu
Tel: +36 72 501 500/28086, +36 30 969 4668