Álláskeresési tippek

Álláskeresésed megkönnyítéséhez igyekeztünk összegyűjteni egy-két hasznos tippet, információt.

Megfelelő tudatosság - interjú Lakosa Zitával, a British American Tobacco Hungary HR előadójával

Sablon helyett írj önéletrajzot! – A következőben arról olvashatsz vázlatosan, hogy mire érdemes odafigyelni, mit kell lehetőleg elkerülni egy önéletrajzban, hozzátéve, hogy „ér” vele vitatkozni!

Eljött az idő, el kell menned életed első állásinterjújára – mit kell tenned, mik azok, amiket mindenképpen ajánlott elkerülnöd.

Kiválasztás és béralku – minden pályakezdő e két rémálmáról beszélgetett Harka Éva, az UNIV főszerkesztője, két szakemberrel: Móri Lászlóval, a Trenkwalder kirendeltség-vezetőjével, és Szilágyi Zoltánnal, a BAT Termelési HR vezetőjével.

Ha szeretnél még jobban elmélyedni a téma szakirodalmában, keresd fel irodánkban olvasósarkunkat, ahol nyitvatartási időben, kényelmes babzsákfotelekben ücsörögve lapozgathatod karriertervezés, álláskeresés témájú kiadványainkat.

Ha személyes kérdésedre keresel választ, egyéni, testreszabott megoldás érdekel, keresd fel tanácsadóinkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.

Az elméleti ismeretek mellett természetesen kihagyhatatlan a gyakorlati tudás, tapasztalat, ezért azt javasoljuk, jelentkezz tréningjeinkre, próbáld ki magad, fejleszd készségeid!