Grafológiai tanácsadás visszajelzések

Grafológiai tanácsadás visszajelzései

Grafológiai tanácsadásra regisztrálni ITT tudsz!

"Vali személyében egy nagyon felkészült és hozzáértő szakemberhez volt szerencsém. Annak ellenére, hogy a tanácsadás az online térben zajlott, semmit sem vett el az értékéből. A kommunikáció ugyanolyan gördülékenyen zajlott, mintha személyes találkozó keretén belül történt volna.
Nagyon tetszett, hogy a beszélgetés során folyamatosan volt lehetőségem reflektálni és kérdezni, így minden felmerülő gondolatomra azonnal kaphattam visszajelzést. Vali végig nagyon kedves és figyelmes volt, gyorsan oldódott a hangulat. 
A tanácsadás abszolút beváltotta a hozzá fűzött reményeimet, értékes és kézzelfogható információkkal gazdagodtam. "

"Én nagyon meg voltam elégedve a tanácsadással. Sőt nagyon meg voltam lepődve, hogy ennyi információt meg lehet tudni az ember írásából. Teljesen meg voltam elégedve. Ez az internetes megoldás, szerintem tökéletes. Nem érzem, így is megvan a szemkontaktus, látjuk egymást csak épp nem egy helyen vagyunk. A konzultáció óta 2 barátnőm is jelentkezett, és nekik is pozitív élmény volt."

"Hasznos volt számomra ez a tanácsadás, mert megerősítést kaptam arról, hogy a személyiségem alapján, jó irányt választottam magamnak. Tanácsokat kaptam, hogy a képességeimet figyelembe véve miben vagyok jó, mivel érdemes foglalkoznom a jövőben. Érdekes volt számomra ez a beszélgetés, mert meglepett, hogy az írásképem ennyire tükrözi a valós énemet, és ennyi információt elmond rólam. A beszélgetés során személyre szabott figyelmet kaptam, illetve kellemes, baráti légkörben volt részem."

"Maga a tanácsadás lebonyolítása nagyon gördülékenyen ment, nem volt sok dolgom, az időpont lefoglalása után csak az elemzett papírt kellett emailben elküldenem, és a TEAMS felületen hamarosan kaptam is visszajelzést. A megbeszélt időpontban ezen a felületen lett lebonyolítva a tanácsadás. A tanácsadó nagyon kedves és készséges volt, bár most beszéltünk először életünkben, mégis egy elég pontos jellemzést tudott rólam adni, emellett számos kérdésemre is válaszolt. Úgy érzem, érdemes volt elmenni erre a tanácsadásra, megerősített, elgondolkodtatott." 

"Nagyon szépen köszönöm a ma délutáni megbeszélésünket. Sok hasznos információt tudhattam meg magamról, amelyek véleményem szerint építeni fognak engem a továbbiakban. Azt gondolom, hogy elengedhetetlen a helyes önismeret mind a magánéletben, mind a munkában. Örülnék, ha megismételhetnénk ezt a beszélgetést egy kis idő múlva, addig is igyekszem figyelni a fejlesztendő terülteimre. Egy kedves ismerősömnek meséltem erről a remek alkalomról; már foglalt is időpontot a jövő hétre. Minden jót kívánok és örülök, hogy ilyen remek emberek dolgoznak az egyetemen."

"A tanácsadással és a tanácsadóval is teljes mértékben meg voltam elégedve. Jó hangulatú beszélgetés volt, barátságos volt a légkör. Hasznos és érdekes információkat hallottam magamról, melyek segítenek önmagam alaposabb megismerésében. Annak ellenére, hogy online térben zajlott, nem volt semmiben hiányérzetem. A jövőben is szívesen veszek majd részt hasonló tanácsadásokon, és másoknak is csak ajánlani tudom. Még egyszer köszönöm szépen, szuper volt!"

"Én nagyon meg voltam elégedve a tanácsadással. Sőt nagyon megvoltam lepődve, hogy ennyi információt meg lehet tudni az ember írásából. Teljesen meg voltam elégedve."

Mészáros Bogi ajánlása:

"Mint minden tanácsadás vagy kurzus előtt, amin eddig életem során részt vettem, kissé félve ültem le gépem elé, hogy vajon mi fog történni, de szerencsére izgulásom teljesen felesleges volt. Annak ellenére, hogy az újonnan kialakult helyzet miatt nem volt lehetőség a személyes találkozásra, az online megtartott tanácsadáson is nagyon baráti környezetben, közvetlenül tudott megvalósulni a beszélgetésünk. A regisztráció és a videóhívás elindítása nem okozott gondot, minden precízen meg volt szervezve és egyértelműen leírva. Különösen tetszett, hogy e-mailben emlékeztető jelezte a tanácsadás időpontját, így biztosra menve abban, hogy nem felejtem el. Egyértelműen ajánlanám mindenkinek, hiszen rengeteg olyan, számomra is akár meglepő tulajdonságok kerültek felszínre, melyekkel még inkább magamat erősíthetem és ezzel magabiztosabban indulhatok el az utamon. Ezek mellett a már felismert jellemzőim nagy része megerősítésre került, biztosítva bennem azt, hogy nem járok rossz úton.  Az egy óra szinte elrepült, semennyire sem volt monoton és nagyon sok érdekességet is hallottam mind a grafológiával, mind magammal kapcsolatban. Köszönöm a lehetőséget!"