Ajánlások önismeret kurzus 2021

AJÁNLÁSOK

Bertók Anett ajánlása:
Fejlődésünk kulcsa önmagunk megismerése.  Ez a kurzus egy ajtó, ami utat
biztosít  önmagunkhoz, ezáltal felfedezhetjük a  bennünk rejlő értékeket, miközben  szembesülünk fejlesztésre szoruló  tulajdonságainkkal. Új lehetőségeket nyit meg  számunkra, barátokra lelhetünk és ehhez  csupán arra van szükség, hogy őszinték  legyünk másokkal és önmagunkkal. Pontosan,  annyit kapsz ettől a kurzustól, mint amennyit  beleadsz. Ha egyszer a részesévé válsz, biztos  nem távozol ’üres kézzel’. Tapasztalatokra,  barátokra, ötletekre, jó tanácsokra  számíthatsz, ami elindít majd a fejlődés útján  és szerintem ez a tanulás és az élet értelme  is…a folyamatos fejlődés. 


Luksik Laura ajánlása:
Összes hallgatótársamnak ajánlom az „Önismerettől a jövőképig” nevezetű kurzust, mert sok hasznos gyakorlaton tudnak részt venni és ezek során új információval gazdagodhatnak önmagukkal kapcsolatban. Segít tisztábban látni önmagunkat, társas kapcsolatainkat, viselkedésünket, hozzáállásunkat, jövőképünket. Ezeken kívül megismerhetnek új embereket, jól szórakozhatnak és még kreditet is kapnak érte.

Varga Noémi ajánlása:
Amiért én mindenképp ajánlom ezt a kurzust másoknak, mert segít egy kicsit megállni a hétköznapi életben, és ha némi kényszer hatására is (én egyáltalán nem annak éreztem) de megteremti a lehetőséget mindenki számára, hogy egy kis minőségi időt tölthessen magával, társaival és egy kicsit megálljon, megnyugodjon, feltöltődjön és igazán magára tudjon figyelni. Sokan ezt nem teszik meg tudatosan de a kurzus talán abban is segíteni tud sok más mellett, hogy egyáltalán erre emlékeztesse magát az ember. Hiszen mindenkinek szüksége van egy kis én időre.

Márton Marika ajánlása:
Kezdve azzal, hogy őszinte lehettem magammal és társaimmal egy biztonságos és támogató közegben, megismerhettem önmagamat. Hatalmas önismereti kirándulás volt és azóta is ezekből táplálkozom. Az összes elméletet és gyakorlatot hálásan köszönöm és azt is, hogy megteremtettétek/ a csapattal együtt megteremtettük ezt a biztonságos közeget, ahol én is ki mertem nyílni és önmagam lenni. Remélem a társaim is hasonlóan élték meg és merítkeznek majd ezekből a közös tapasztalatokból, élményekből. A közös kötelet pedig megőrzöm és jó szívvel gondolok vissza ezekre a szép és közösen eltöltött pillanatokra.

Zsiros Eszter ajánlója:
Mindenkinek ajánlom az önismerettől a jövőképig – a karriertervezés alapjai kurzust, ahol különböző feladatokon keresztül ismerhetsz meg hallgató társakat és saját magadat is. A kurzus 2 kreditet is ad, de egyáltalán nem elhanyagolható, hogy az órákon Betti és Vali a kellemeset kombinálják a hasznossal, így egy védett és nyugodt hangulatú közegben fedezheted fel eddig rejtett, és fejlesztheted már eddig is ismert tulajdonságaidat.