Startup Campus 2021-es inkubációs programok

A Startup Campus idén is elindította inkubációs programjait, amelyek célja, hogy az ötlet vagy prototípus fázisban lévő innovatív vállalkozásokat támogassa, ezúttal három programba várják a jelentkezőket.
1. Az idén már kilencedik alkalommal elinduló Startup Campus University Program keretein belül a legígéretesebb egyetemi startupokat keresik. A program idei kihívását az Adria Port adja, ezért logisztika, tengeri áruszállítás, hajózási trendek, kikötő mechanika, valamint kikötőhöz kapcsolódó, vízi és tengeri mobilitás témakörében is várjuk a megoldásokat. Emellett természetesen iparágtól függetlenül is pályázhatnak innovatív ötlettel rendelkező csapatok.
2. Ebben az évben először elindították a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány közreműködésével a kifejezetten turisztikai startupoknak szóló CheckINN Startup Programukat.
3. A SportTech Startup Programukba pedig olyan csapatok jelentkezését várják, amelyeknek a sport és a sportegészségügy területén van innovatív ötletük.
Mindhárom program esetében 10 hetes vállalkozásfejlesztési képzést és befektetési felkészítést, szakmai mentorációt, továbbá akár 20 millió forintos befektetési lehetőséget kínálnak.
A min. 2 fős csapatok jelentkezését május 23. éjfélig várják az alábbi felületeken:
Startup Campus University (bármilyen iparág és Adria Port kihívás)
https://www.startupcampus.hu/scuniversity
CheckINN Startup Program (turizmushoz kapcsolódó innováció)
https://www.startupcampus.hu/checkinn
SportTech Startup Program (sport és sportegészségügyi innováció)
https://www.startupcampus.hu/sporttech