Ébresztő! - Motiváltan egy jobb életért – Novák Csaba és Almási Gábor online előadása

Nyitott és ingyenes előadásaink mindegyikére szeretettel várjuk a PTE leendő, jelenlegi és egykori hallgatóit, munkatársait, valamint minden további kedves érdeklődőt!

Időpont: 
2021. február 25. 17:00-18:30

Helyszín:
Online esemény a Microsoft Teams-en keresztül, a jelentkezők e-mailben kapnak hozzáférést az előadáshoz.

Tudnivalók a jelentkezéshez:

  • Az előadás nyitott és ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött!
  • Kérjük, olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen ellenőrzöl, munkatársunktól ugyanis e-mailben fogsz további információkat kapni, valamint ezen e-mail címre küldjük majd Neked az előadás hozzáférését is.

Ez az előadás abban ad útmutatást, hogy hogyan ismerjük fel a jelenlegi állapotunkat és szükség esetén hogyan javítsunk rajta. Motivál arra, hogy elkerüljük a rohanó, helyenként magunkra, vagy a környezetünkre is felszínesen figyelő énünket, aki csak akkor ébred rá folyamataira, mikor a jelek már nagyon erősek, és komoly erőfeszítésébe kerül megoldani az ezzel járó problémákat. Érintjük tehát a belső illetve a külső folyamatokat, a kapcsolatok és a helyzetek viszonyát.

Témaköreink:

* 900 hónap

Valóban tudok gazdálkodni az időmmel? – Élet, értékek mentén.

* Egy kiegyensúlyozottabb életért

Szokásaink tükrében – egy minőségi élet tudatos formálása.

Az előadást Novák Csaba és Almási Gábor fogja tartani:

Novák Csaba   coach, tréner

Hosszú évek óta foglalkozom az életvezetéssel és az életminőséget romboló, zavaró érzések formálásával. Keresnek párok, útmutatásra váró fiatalok, sportolók, brókerek, vállalatvezetők, pedagógusok és egészségügyi dolgozók. 2014 óta több mint 6000 orvos, szakdolgozó részére tartottam társaimmal kiégést megelőző képzéseket, előadásokat. Tapasztalataim, amit az elmúlt évek hozta számtalan esetminta formált, ráébreszti az emberek többségét arra, hogy ébredjenek, mert ha az irány rossz, akkor annak az eredménye kiszámítható lehet. Célom, hogy a résztvevők rádöbbenjenek az élet értékére, a megismételhetetlen csodára, aminek most is a részesei. Valamint célom az is, hogy az elterelő érzések okozta boldogtalanság mielőbb felismerhető és kezelhető legyen.

Almási Gábor   senior tréner, tanácsadó, az AGORA Oktatási Intézet ügyvezetője

Többé-kevésbé 20 éve dolgozom trénerként, általában vezetőkkel foglalkozom. Ez időszak alatt igen sok kiváló emberrel volt alkalmam megismerkedni és megtapasztalni azt, hogy kiválóságukról hogyan gondolkodnak. Megfordultam autóipari, FMCG, telekommunikációs, pénzügyi szektorokban, állami vállalatoknál, és mindig csodálattal figyeltem azokat a tréningrésztvevőket, akik önmaguk tudatos vezetésével érték el egyre szebb és szebb sikereiket. E tapasztalatok inspirálnak, hogy önmagamért felelősséget vállalva folyamatosan fejlődjek.

Jelentkezési határidő: 2021. február 23. 12:00

Jelentkezés itt!