Add elő magad! - A vibrálóan izgalmas előadás titkai - online workshop

A fejlesztés eredményeként a résztvevők önazonosabb, természetesebb, felszabadultabb − és ebből adódóan: magával ragadóbb – online jelenléttel fognak előadni/prezentálni/megszólalni.

Időpont: 2020. november 26-27. 9:00 – 12.00

Helyszín: Online

Mit nyújt a workshop?

3 + 3 órányi online interaktív élményt, szituációs és szimulációs gyakorlatokkal, kiragadva a csapatot a megszokott életéből. A fejlesztés eredményeként a résztvevők önazonosabb, természetesebb, felszabadultabb − és ebből adódóan: magával ragadóbb – online jelenléttel fognak előadni/prezentálni/megszólalni.

Főbb témakörök – ízelítő a tematikából:​

  •       Mi a legnagyobb különbség a valós (offline) és a virtuális (online) megszólalás között?
  •       Figyelemfelkeltés és -fenntartás: az online kommunikáció legnagyobb kihívása. Mit kezdjünk vele?
  •       A mondaniva eyszerűsítése - az online térben
  •       Váratlan, nehéz helyzetek, reakciók kezelése - az online térben

A tréninget Györffy Kinga, a Personal Brand Institute tréner-tanácsadója, egyetemi oktató vezeti.

Szakterületei: történetmesélés a magával ragadó előadásban, a meggyőzés természete és technikái, modern retorika. Az elmúlt tizenhárom évben több száz felső- és középvezető, kutató, egyetemista, valamint középiskolás diák retorikai fejlesztésében, illetve felkészítésében vett részt. Az Imagine Cup innovációs világverseny mindenkori magyar döntőseinek pitch-trénere, az I. számú Patológiai és Kísérleti Rákkutató Intézet munkatársainak storytelling felkészítője. Ismeretterjesztő és tudományos cikkek szerzője, mintabeszédes sorozatok társszerzője, a „Bátrak, akik mernek” című interjúkötet egyik szereplője. „Add elő magad – A magával ragadó előadás titkai” című könyve 2015 novemberében jelent meg. A könyv folytatása - a professzionális történetmesélés alkalmazási területeiről - várhatóan már idén olvasható lesz.

Honlap: gyorffykinga.com

Tudnivalók a jelentkezéshez:

  • Kérjük, jelentkezéskor vedd figyelembe, megfelelő-e a tréning időpontja és jelen tudsz-e lenni rajta mindkét napon, elejétől a végéig!
  • Órai hiányzás esetén tudunk igazolást adni.
  • Olyan email címet adj meg, amit rendszeresen ellenőrzöl, munkatársunktól ugyanis email-es visszajelzést fogsz kapni a jelentkezésedről! Kérjük, egy válasz email-el jelezd majd, biztosan számíthatunk-e rád a tréningen.
  • Amennyiben valami közbejön, és mégsem tudsz részt venni, arra kérünk, azt legkésőbb 24 órával a tréning kezdete előtt jelezd valamelyik elérhetőségünkön.
  • Szeretnénk figyelmeztetni, hogy 24 órán belül lemondott tréning vagy tanácsadás után csak a következő szemeszterben áll módunkban fogadni Téged!

Egy tréning piaci ára 20-50 000 forint között mozog, azonban a Karrier Iroda által szervezett tréningek/workshopok a PTE hallgatói és frissdiplomásai számára térítésmentesek.

A tréning maximális létszáma: 10 fő

Jelentkezési határidő: 2020. november 23. 12:00

Jelentkezés ITT!