Add elő magad! - A vibrálóan izgalmas előadó titkai - Györffy Kinga előadása az ONLINE térben

Játékos interaktivitás és inspiráció – könnyen alkalmazható online retorikai eszközökkel, 1 órában!

Az előadást Györffy Kinga retorikai-storytelling tanácsadó, egyetemi oktató fogja tartani.

Nyitott és ingyenes előadásaink mindegyikére szeretettel várjuk a PTE leendő, jelenlegi és egykori hallgatóit, munkatársait, valamint minden további kedves érdeklődőt!

Időpont: 
2020. november 24.
17:30

Helyszín:
Online esemény a Microsoft Teams-en keresztül, a jelentkezők e-mailben kapnak hozzáférést az előadáshoz

Elveszettnek érzed magad az online térben? Szavaid, gondolataid mintha nem érkeznének meg a monitor túloldalára?

Györffy Kinga előadása abban fog segíteni, hogy leküzdve a rossz érzéseidet és élményeidet, elindulj az online retorikai fejlődés útján. Hogy felfedezd magadban a szikrát, amivel képes vagy feltüzelni – először saját magad, majd az online hallgatóságot is.

Játékos interaktivitás és inspiráció – könnyen alkalmazható online retorikai eszközökkel, 1 órában!

Az előadást Györffy Kinga retorikai-storytelling tanácsadó, egyetemi oktató fogja tartani.

Szakterületei: történetmesélés/storytelling a magával ragadó beszédben/előadásban, a meggyőzés természete és technikái, modern retorika. Az elmúlt tizenkét évben több száz felső- és középvezető, kutató, egyetemista, valamint középiskolás diák retorikai fejlesztésében, illetve felkészítésében vett részt. Az Imagine Cup innovációs világverseny mindenkori magyar döntőseinek pitch-trénere, az I. számú Patológiai és Kísérleti Rákkutató Intézet munkatársainak storytelling felkészítője. Ismeretterjesztő és tudományos cikkek szerzője, mintabeszédes sorozatok társszerzője, a „Bátrak, akik mernek” című interjúkötet egyik szereplője. „Add elő magad – A magával ragadó előadás titkai” című könyve 2015 novemberében jelent meg. A könyv folytatása - a professzionális történetmesélés alkalmazási területeiről - várhatóan már idén olvasható lesz.

Tudnivalók a jelentkezéshez:

  • Az előadás nyitott és ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.
  • Kérjük, olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen ellenőrzöl, munkatársunktól ugyanis e-mailben fogsz további információkat kapni, valamint ezen e-mail címre küldjük majd Neked az előadás hozzáférését is.
  • Amennyiben mégsem tudsz részt venni az előadáson, kérjük, jelezd nekünk legkésőbb 24 órával az előadás előtt valamelyik elérhetőségünkön!

Jelentkezési határidő: 2020. november 19.

Jelentkezés itt!