Add elő magad! - A vibrálóan izgalmas előadás titkai - Györffy Kinga előadása

Úgy érzed, nem vagy született előadó? Vérmérsékleted és személyiséged alkalmatlanná tesz arra, hogy közönség elé kiállj? Vagy jó előadónak tartod magad, szavaidnak még sincs hatása?

Györffy Kinga abban fog segíteni, hogy elindulj a retorikai fejlődés útján. Hogy felfedezd magadban a szikrát, amivel képes vagy feltüzelni – először saját magad, majd a legközönyösebb hallgatóságot is.

Tedd meg az első lépést: tanulj meg profin történetet mesélni, és válj vibrálón izgalmas előadóvá!

Az előadást Györffy Kinga retorikai-storytelling tanácsadó, egyetemi oktató fogja tartani.

Szakterületei: történetmesélés/storytelling a magával ragadó beszédben/előadásban, a meggyőzés természete és technikái, modern retorika. Az elmúlt tizenkét évben több száz felső- és középvezető, kutató, egyetemista, valamint középiskolás diák retorikai fejlesztésében, illetve felkészítésében vett részt. Az Imagine Cup innovációs világverseny mindenkori magyar döntőseinek pitch-trénere, az I. számú Patológiai és Kísérleti Rákkutató Intézet munkatársainak storytelling felkészítője. Ismeretterjesztő és tudományos cikkek szerzője, mintabeszédes sorozatok társszerzője, a „Bátrak, akik mernek” című interjúkötet egyik szereplője. „Add elő magad – A magával ragadó előadás titkai” című könyve 2015 novemberében jelent meg. A könyv folytatása - a professzionális történetmesélés alkalmazási területeiről - várhatóan már idén olvasható lesz.

Györffy Kinga az előadást követően egy egész napos tréninggel is készül a témában.
Részletek hamarosan!

Időpont: 2020. március 25. 18 óra
Helyszín: PTE Közgazdaságtudományi Kar, B025-ös előadóterem
Az előadás nyitott és ingyenes!

Szeretettel várjuk a PTE leendő, jelenlegi és egykori hallgatóit, munkatársait, valamint minden kedves érdeklődőt!