Indul a tavaszi félév, kezdődnek a PTE Karrier Iroda programjai!

A tavaszi félévben ismét színes, változatos programokkal készülünk a hallgatóink, munkatársaink részére is. Három nyitott előadással, három workshoppal és négy tréninggel érkezünk vissza a télből. 


Előadásaink a tavaszi félévben a munka/tanulás-magánélet egyensúlyát, a lámpaláz leküzdését és a történetmesélés erejét helyezik középpontba. Ezen rendezvényeink bárki számára nyitottak és ingyenesek is, szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Novák Csaba és Almási Gábor előadásával nyitjuk meg a programjainkat, melynek címe: Tanulni vagy élni? - Elvárások közt szabadon. Az előadásnak a PTE Közgazdaságtudományi Kar B025-ös épülete ad otthont február 5-én este 6 órától. Az előadásról bővebb információ itt található.

Novák Csaba és Almási Gábor az előadást követően folytatva a Szabadon fogva című programjukat, február 19-én workshoppal készül. 

Március 3-án Kiss Tünde kommunikációs szakember tart előadást LámpalázSTOP címmel, melyet szintén egy gyakorlatias workshop követ majd. 

Március 25-én pedig Györffy Kinga retorikai-storytelling tanácsadó és tréner előadásában mutatja meg nekünk, milyen erő rejlik a történetmesélésben. Ezt egy egésznapos tréning követi áprilisban, elmélyülvén a témában.

A tavaszi félévtől Pozsgai Gyöngyi közreműködésével külföldi hallgatóink is megismerkedhetnek a Karrier Iroda programjaival. Interkulturális érzékenyítés témában magyar nyelven tréninggel, angol nyelven pedig workshoppal készülünk. 

Februárban Visontai Kovách Dalma tér vissza hozzánk. Segítségével hallgatóink tréning keretében megismerkedhetnek a 7 szokás programmal. 

Tréningjeink sorát Balikó Eszter stresszkezelés tréningje zárja, készülvén a viszgaidőszak kihívásaira. 

Összegyetemi programjainkkal kapcsolatban folyamatosan érkezünk a részletekkel!

Az egyes karokon a Karrier Pontok vezetésével a következő programok várhatóak:

A nagy érdeklődésre való tekintettel tanulásmódszertan workshoppal kedveskedünk az Állam- és Jogtudományi Karon, a Bölcsészettudományi Karon, a Természettudományi Karon, a Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karon, valamint a Műszaki és Informatikai Karon.

Az Állam- és Jogtudományi Karon és az Egészségtudományi Karon kommunikációs tréninggel készülünk.

Végezetül a Bölcsészettudományi Karon kofliktuskezelés, a Természettudományi Karon élménypedagógia, valamint a Műszaki és Informatikai Karon időgazdálkodás témakörében tréningekkel támogatjuk meg a hallgatókat.

A karspecifikus programjainkkal kapcsolatban a karokon működő Karrier Pontok nyújtanak bővebb tájékoztatást.