Tanulni vagy élni? - Elvárások közt szabadon - Bemutatkozik Novák Csaba és Almási Gábor

2020. február 5-én 18 órakor Novák Csaba és Almási Gábor egy jó hangulatú és hasznos előadást fog tartani, melynek címe: Tanulni vagy élni? - Elvárások közt szabadon. Ismerjük meg őket jobban!

Novák Csaba, senior coach-tréner

Hosszú évek óta foglalkozom az életvezetéssel és az életminőséget romboló zavaró érzések formálásával. Keresnek párkapcsolatok, szülő- gyermek kapcsolatok, útmutatásra váró fiatalok, sportolók, brókerek, vállalatvezetők, pedagógusok és egészségügyi dolgozók.

Tapasztalataim, amit a hosszú évek hozta számtalan esetminta formált, ráébreszti az emberek többségét arra, hogy ébredjenek, mert ha az irány rossz, az eredmény kiszámítható.

Célom, hogy a résztvevők rádöbbenjenek az élet értékére, a megismételhetetlen csodára, aminek most is a részesei, csak az elterelő érzések nem engedik megélni a boldog pillanatokat.

Almási Gábor, tréner

Többé-kevésbé 20 éve dolgozom trénerként, általában vezetőkkel dolgozom. Ez időszak alatt igen sok kiváló emberrel volt alkalmam megismerkedni és megtapasztalni azt, hogy kiválóságukról hogyan gondolkodnak. Megfordultam autóipari, FMCG, telekommunikációs és a pénzügyi szektorban működő, illetve állami vállalatoknál és mindig csodálattal figyeltem azokat a tréningrésztvevőket, akit önmaguk tudatos vezetésével érték el egyre szebb sikereiket. E tapasztalatok inspirálnak, hogy önmagamért felelősséget vállalva folyamatosan fejlődjek.

Az előadásról bővebb információ itt