Hogyan küzdjünk meg a stresszel? - Stresszkezelés tréningünk az őszi félévre is elérhető!

A csoport tagjai megismerkedhetnek olyan hatékony stresszkezelési módokkal és technikákkal, melyek segítik a különböző stressz helyzetekkel való sikeres megküzdést.


Időpont: 2019. október 18. (Péntek) 9.00 – 17.00

Helyszín: A jelentkezőket emailen értesítjük!

Miért érdemes részt venned?
Könnyen meg tudsz küzdeni a hétköznapok problémáival? Sokszor érzed úgy, hogy a stressz hatása megnehezíti életedet és rányomja bélyegét a mindennapokra? Tanuld meg hatékonyan kezelni a mindennapok feszültséggel, stresszel járó helyzeteit, gyere el programunkra!

A tréning lehetőséget jelent a résztvevők számára, hogy a stresszhez való viszonyukat feltérképezve reális képet kapjanak önmagukról az egyéni stressz tűrés és a stresszel való megküzdés terén. A csoport tagjai megismerkedhetnek olyan hatékony stresszkezelési módokkal és technikákkal, melyek segítik a különböző stressz helyzetekkel való sikeres megküzdést. A megismert módszerek mindennapokban történő alkalmazása segít az egészség megőrzésében és javítja az egyéni hatékonyság mértékét mind a munka, a tanulás, mind a magánélet területén.

Főbb témakörök – ízelítő a tematikából:​
a stressz élettani hatásai, stressz válasz
stresszorok beazonosítása, stressz skála
eustressz, distressz
a stresszel való megküzdés módjai
érzelem fókuszú megküzdés jellemzői
probléma fókuszú megküzdés jellemzői
hatékony coping technikák, sikeres megküzdés
relaxációs módszerek
A tréning vezető:

Dr. Balikó Eszter

Mentálhigiénés szakember, családterapeuta

Tudnivalók a jelentkezéshez:
Kérjük, jelentkezéskor vedd figyelembe, megfelelő-e a tréning időpontja és jelen tudsz-e lenni rajta egész nap.
Órai hiányzás esetén tudunk igazolást adni.
Olyan email címet adj meg, amit rendszeresen ellenőrzöl, munkatársunktól ugyanis email-es visszajelzést fogsz kapni a jelentkezésedről. Kérjük, egy válasz email-el jelezd majd, biztosan számíthatunk-e rád a tréningen.
Amennyiben valami közbejön, és mégsem tudsz részt venni, arra kérünk, azt legkésőbb 24 órával a tréning kezdete előtt jelezd valamelyik elérhetőségünkön.
Szeretnénk figyelmeztetni, hogy 24 órán belül lemondott tréning vagy tanácsadás után csak a következő szemeszterben áll módunkban fogadni Téged!
Egy tréning piaci ára 20-50 000 forint között mozog, azonban a Karrier Iroda által szervezett tréningek/workshopok a PTE hallgatói és frissdiplomásai számára térítésmentesek.

A tréning maximális létszáma: 18 fő

Jelentkezési határidő: 2019. 10. 14. 16.00

Jelentkezés itt!