Csak egy kis pánik! - Stresszkezelés workshop

Szó lesz arról, hogyan kezelheted jól az idődet, illetve a saját magaddal szembeni elvárásaidat és a mások elvárásainak való megfelelési kényszert. Segítséget kaphatsz abban is, hogyan győzheted le a mások előtt való megnyilvánulással kapcsolatos félelmeidet.

„CSAK EGY KIS PÁNIK! - STRESSZKEZELÉS WORKSHOP"

Időpont: 2019. április 3.  15.00-19:00

Helyszín: Jelentkezőket emailben tájékoztatjuk!

Miért érdemes részt venned?

„Hogyan kezeljük a stresszt:
- Végy egy mély levegőt,
- számolj el tízig,
- egyél egy csokit.” 
(Carole Matthews)

Amennyiben ettől nem tűnt el maradéktalanul minden aggodalmad és szorongásod (vagy csak egyszerűen nincs otthon elég csoki), gyere el a workshopunkra, ahol megtudhatod, hogyan ismered fel, ha káros stresszfolyamatok indultak el benned és hatékony gyakorlatokon, módszereken és szituációkon keresztül megtanulhatod leállítani őket.

A tréninget Novák Csaba life- és business coach, tréner, tanácsadó és Almási Gábor tréner, tanácsadó, coach vezeti.

Tudnivalók a jelentkezéshez:

  • Kérjük, jelentkezéskor vedd figyelembe, megfelelő-e a workshop időpontja és jelen tudsz-e lenni rajta egész nap.
  • Órai hiányzás esetén tudunk igazolást adni.
  • Olyan email címet adj meg, amit rendszeresen ellenőrzöl, munkatársunktól ugyanis email-es visszajelzést fogsz kapni a jelentkezésedről. Kérjük, egy válasz email-el jelezd majd, biztosan számíthatunk-e rád a workshopon.
  • Amennyiben valami közbejön, és mégsem tudsz részt venni, arra kérünk, azt legkésőbb 24 órával a workshop kezdete előtt jelezd valamelyik elérhetőségünkön.
  • Szeretnénk figyelmeztetni, hogy 24 órán belül lemondott tréning, workshop vagy tanácsadás után csak a következő szemeszterben áll módunkban fogadni Téged!

Egy tréning piaci ára 20-50 000 forint között mozog, azonban a Karrier Iroda által szervezett tréningek/workshopok a PTE hallgatói és frissdiplomásai számára térítésmentesek.

A tréning maximális létszáma: 18 fő

Jelentkezési határidő: 2019. 04. 01. 12.00

Jelentkezés itt!