"Teljesen idegenek?" - A generációk közötti hatékony kommunikáció lehetőségei

A tréningen nagy hangsúlyt helyezünk a generációk (X, Y, Z, Alfa) közötti együttműködések lehetőségeire és fontosságára, a hasonlóságokból és/vagy különbségekből adódó kommunikációs félreértések feloldási módjaira. 

Időpont: 2019. március 8. (Péntek) 9.00 – 17.00

Helyszín: hamarosan!

Miért érdemes részt venned?

A képzés célja kettős: egyrészt – saját élményeken, tapasztalatokon keresztül – új ismereteket és szempontokat ad a különböző generációk közötti kommunikáció alapjairól és lehetőségeiről; másrészt a saját kommunikációs eszköztár fejlesztése révén segíti a csoporttagokat abban, hogy találkozzanak saját, más generációkkal kapcsolatos viselkedésük, működésük kommunikációs csapdáival, és támogatást kapjanak ezek módosításához, javításához.

A tréningen nagy hangsúlyt helyezünk a generációk (X, Y, Z, Alfa) közötti együttműködések lehetőségeire és fontosságára, a hasonlóságokból és/vagy különbségekből adódó kommunikációs félreértések feloldási módjaira. 

Érdemes eljönni annak, aki szeretne rálátni saját beidegződéseire és kommunikációs működésére a saját és más generációkkal kapcsolatban, aki szeretne tudatosabban kommunikálni azokkal, akik gyakran mintha „más nyelven beszélnének”; aki tudatosan készül arra, hogyan lehet majd a munkaerőpiacon, a leendő munkahelyein hatékonyan együttműködni az övétől eltérő korosztály tagjaival; aki szeretne saját idősebb/fiatalabb családtagjaival hatékonyabban kommunikálni.

Főbb témakörök – ízelítő a tematikából:​

  • A hatékony kommunikáció alappillérei: önismeret/önértékelés és emberismeret/empátia
  • Közös valóság, közös előismeretek, közös előzmények – a generációk közötti kommunikáció nehézségei
  • Gyerekek, szülők, nagyszülők – generációs szakadékok és áthidalási lehetőségeik a családban
  • Kié a pálya? – generációs feszültségek és feloldási módjaik a munka világában, a generációs különbségek, mint a produktivitás erősítői

A tréning vezető:

Varga Éva

Coach, tréner, kommunikációs szakember.

Tudnivalók a jelentkezéshez:

  • Kérjük, jelentkezéskor vedd figyelembe, megfelelő-e a tréning időpontja és jelen tudsz-e lenni rajta egész nap.
  • Órai hiányzás esetén tudunk igazolást adni.
  • Olyan email címet adj meg, amit rendszeresen ellenőrzöl, munkatársunktól ugyanis email-es visszajelzést fogsz kapni a jelentkezésedről. Kérjük, egy válasz email-el jelezd majd, biztosan számíthatunk-e rád a tréningen.
  • Amennyiben valami közbejön, és mégsem tudsz részt venni, arra kérünk, azt legkésőbb 24 órával a tréning kezdete előtt jelezd valamelyik elérhetőségünkön.
  • Szeretnénk figyelmeztetni, hogy 24 órán belül lemondott tréning vagy tanácsadás után csak a következő szemeszterben áll módunkban fogadni Téged!

Egy tréning piaci ára 20-50 000 forint között mozog, azonban a Karrier Iroda által szervezett tréningek/workshopok a PTE hallgatói és frissdiplomásai számára térítésmentesek.

A tréning maximális létszáma: 18 fő

Jelentkezési határidő: 2019. 03. 05. 12.00

Jelentkezés itt!