CCUSA Magyarország

A CCUSA szervezet idén ünnepli 27. évét Magyarországon. ’Officially designated visa sponsor’-ként, azaz hivatalosan kijelölt vízumszponzorként eddig több mint 7000 magyar résztvevőt küldtek külföldre dolgozni és utazgatni. Lehet, hogy idén Te is kijutsz velük?

Camp Counselors USA – Nyári amerikai gyermektáboroztatás

A több mint 900 táborral vannak kapcsolatban, a legtöbbjük természeti környezetben található. A munka általában 9-11 hétig tart (ez alatt a résztvevők szállást, teljes ellátást, zsebpénzt kapnak, valamint szervezetünk intézi a J1-es vízumot és a repülőjegyet). Lehetőség van a repülőjegy saját megvételére is.

Work Experience USA – Vendéglátós nyári munkák az USA-ban 

Ez a program olyan diákoknak szól, akik komolyabb munkatapasztalat szerzése céljából szeretnének kimenni az USA-ba, és amerikai órabérekben szeretnék kapni a fizetésüket. 
A Placement opciót választva a hotelekben, vidámparkokban, nemzeti parkokban helyeznek el (páros elhelyezés garantált, de felállíthatsz preferenciás listát is a munkaadók között). Az Independent opción résztvevő diákok saját maguk által szervezett vendéglátós munkát vállalhatnak, a szervezet ilyen esetben csak vízumszponzor. Segítséget ilyenkor is adnak, keressétek a több mint 350 munkaadót bemutató térképet CCUSA weboldaluk a WEUSA Independent szekciójában.

Camp Counselors CANADA – kanadai nyári gyerektáboroztatás 

Support Staff és Counselor pozíciók Kanadában, hasonlóan az USA tábori programhoz. Ez a program azok számára is elérhető, akik nem nappali tagozatos diákok. A kanadai kormány csak egy regisztrációt kér a munkavállalótól. A táborok Toronto és Montreal közelében helyezkednek el. A korhatár Counselor-ok esetében 19-27 év, míg a Support Staff-nál 19-28 év. Párok közös elhelyezését vállalják! A ’Travel Assistance’ opció idén is elérhető lesz azok számára, akik segítséget igényelnek a repjegy megvételéhez, ezt alapból a programdíj nem tartalmazza.)

Valamennyi program ONLINE lehet jelentkezni a www.ccusa.hu weboldalon. 
Bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük, keressétek iskolátokban a helyi CCUSA Területi képviselőket (akik már mind részt vettek valamelyik CCUSA programon, és szívesen mesélnek élményeikről).                
https://www.facebook.com/ccusahungary 

A CCUSA Magyarország Csapata