XI. IME-META Országos Egészség-gazdaságtani Továbbképzés és Konferencia

A Pécsi Tudományegyetem alapításának 650. évfordulója alkalmából szervezett tudományos előadássorozat keretében 2017. június 22-23-án Pécsett kerül megrendezésre az XI. IME-META Országos Egészség-gazdaságtani Továbbképzés és Konferencia, amely egyben az egészség-gazdaságtan tudományág éves seregszemléje.
A konferencia legfontosabb célja, hogy találkozási és bemutatkozási lehetőséget adjon a téma iránt érdeklődők számára, közvetítse a módszertani, szakmai újdonságokat, és hozzájáruljon az egészség-gazdaságtani szempontok érvényesítéséhez, mind a döntéshozatal előkészítésében, mind a döntések következményeinek monitorozásában. Mind az állami szféra, mind az ipari szereplők, mind pedig az akadémiai kutatók szemszögéből tárgyaljuk az egészségpolitikai- és gazdasági környezet mélyebb összefüggéseit.
Az idei konferencia egybeesik az IME alapításának 15. évfordulójával, ezért a Larix Kiadó Kft., az IME - Interdiszciplináris Magyar Egészségügy - tudományos folyóirat kiadója, támogatást nyújt a Pécsi Tudományegyetem hallgatóinak és dolgozóinak a konferencia regisztrációjához. Ez az intézmények részére szóló bruttó 35.560,- Ft-os, a nappali tagozatos egyetemisták részére szóló 8.890,- Ft-os, valamint az esti és levelező tagozatos, munkahellyel nem rendelkező egyetemistáknak szóló 16.510,- Ft-os kétnapos jegy árából 50%-os kedvezmény biztosítását jelenti.

Mivel a rendelkezésre álló támogatási keret limitált, a kedvezményes regisztrációt jelentkezési sorrendben tudjuk elfogadni.

Részvételi szándékát kérjük a larix@larix.hu email címen mihamarabb jelezze, hogy a kedvezményt Önnek is biztosítani tudjuk!