Szívek és szavak- az erőszakmentes kommunikáció, mint megoldás - Rambala Éva online előadása

Nyitott és ingyenes előadásaink mindegyikére szeretettel várjuk a PTE leendő, jelenlegi és egykori hallgatóit, munkatársait, valamint minden további kedves érdeklődőt!

Időpont2021. március 23. 18:00-19:30

HelyszínOnline esemény Zoom-on keresztül, a jelentkezők e-mailben kapnak hozzáférést az előadáshoz. Az előadást Facebookon is közvetítjük az esemény felületén.

Miért érdemes részt venned?

  • Szeretnéd konfliktuskerülés, küzdelem vagy ledermedés helyett megtalálni a kapcsolataidban a valódi élvezetet?
  • Eleged van abból, hogy a jószándékod ellenére sokszor félreértenek?

Ha igen, akkor szeretettel várunk ezen a programon, ahol Rambala Éva előadásában megismerheted az erőszakmentes kommunikáció szemléletmódját és gyakorlatát, melynek használatával egyre több korábbi konfliktust fogsz tudni párbeszéddé alakítani.

Főbb témakörök – ízelítő a tematikából:​

  • Hogyan fejezzem ki a nemtetszésemet őszintén és kritika nélkül, hogy az ne veszekedésre, hanem együttműködésre inspiráljon?
  • Mi rejtőzhet a bántó megjegyzések mögött? Hogyan tudom meglátni az embert bárkiben függetlenül attól, milyen szörnyűséget tesz, vagy milyen agresszíven kommunikál?
  • Hogyan fogadjam a kritikát úgy, hogy a legtöbbet tanulom belőle?
  • A szeretet kifejezésének módjai annak érdekében, hogy a másik fél is azt értse, amit kommunikálni szándékozom. 

Előadó: Rambala Éva, a Nemzetközi Erőszakmentes Kommunikációs Központ által akkreditált tréner. (www.cnvc.orgwww.rambala.hu)

Tudnivalók a jelentkezéshez:

Az esemény előzetes regisztrációhoz kötött!

Kérjük, olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen ellenőrzöl, munkatársunktól ugyanis e-mailben fogsz további információkat kapni, valamint ezen e-mail címre küldjük majd Neked az előadás hozzáférését is.

Jelentkezési határidő: 2021. március 19. 11:00

Jelentkezés ITT!