Sorsfordító utazások - Karrier Pizza beszámoló

2019. április 2.-án a 8. Karrier Pizza megrendezésére került sor, Sorsfordító utazások címmel. Már sokadik alkalommal volt szerencsém részt venni ezen a rendezvényen, így tudtam mire számíthatok: a finom pizza és a jó hangulat garantált.

Ezúttal a Reggeliben került megrendezésre az esemény, mely kimondottan jó választásnak bizonyult. A tér atmoszférája, a helyben sütött pizzák illata, és a betérő emberek jókedve mind megalapozta az estét.

Belépésnél minden érdeklődő kapott egy kvízt, melynek kitöltésével azon esélyesek közé került a neve, akik az est végén megnyerhették a PTE-s ajándékcsomagok egyikét. A program kezdetéig a Reggeli által biztosított pizzák elfogyasztására került sor, kötetlen beszélgetések mellett. A kezdésre az egész terem megtelt az érdeklődőkkel, és megérkeztek lassan a beszélgetőpartnerek is, Riszt Krisztina, Farkas Marcell és Vörös Zoltán, akik külföldi tapasztalataiknak köszönhetően (legyen szó Erasmusról vagy más külföldi élményről) indultak el a siker útján, és ez alkalommal élményeiket, benyomásaikat osztották meg a hallgatósággal.

A beszélgetés nagyon sikeres volt, hasznos praktikákkal és tippekkel láttak el minket a meghívott vendégek.

A nap lezárásaként tombolasorsolásra és a kvíz eredményeinek kihirdetésére került sor, és többen is hazatérhettek értékes PTE-s ajándékcsomagokkal.