S/Flow - Lassíts, Pécs! - Lezajlott a Karrier Pizza

Lezajlott a 2017/2018-as tanév tavaszi szemeszterének Karrier Pizzája! Vendégeinkkel ezúttal a mindfullnes, a slow living és a flow élmény fontosságáról és megéléséről beszélgettünk, a megszokott módon, egy szelet pizza társaságában. Az alábbiakban résztvevőnk, Számel Kata beszámolóját olvashatjátok az estéről.

„Karrier Pizzán jártam!

A Nappali megadta az alaphangulatot, amit csak fokoztak a mosolygós arcok és a pizzaillat. Ahogy beléptem, azonnal nekiállhattam a pizza teszt és pár őrült képrejtvény megfejtésének, amivel el is röppent az idő. Az asztaloknál jó hangulatban ismerkedtek a résztvevők, mikor pár kedves köszöntő szó után elkezdődött a kerekasztal beszélgetés.

Mind a négy meghívott vendég egyedi élettörténetet osztott meg velünk, hallhattuk, ki hogyan küzdi meg a mindennapjaiban a pörgést, mikor és hogyan kell megállni, kiszállni. Szóba került a mindfullness és a természet nyugtató ereje, s talán a legfontosabb, az alvás is. A beszélgetés végén sorban érkeztek a kérdések, konkrét tippeket is kaptunk pl. a mindennapi stresszkezeléshez. És ha még nem lett volna elég, tombolát is sorsoltak, többen szuper PTE-s ajándékokkal térhettek haza.

Nagy tapssal köszöntük meg a vendégeknek és a szervezőknek, hogy újra ilyen családias, valóban érdekes programot kaphattunk tőlük. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian gazdagabban mentünk haza, mint ahogy érkeztünk – pár pizzaszelettel biztosan. ;)”

Köszönjük, hogy megosztottad velünk!