Karriertervezés kurzus beszámoló

Bár a Karrier Iroda tevékenysége ezelőtt sem volt ismeretlen számomra, hisz már jártam grafológiai tanácsadáson, több tréningen és workshopon is, az elmúlt 4 egyetemi évem alatt a szabadon választható kurzusaik valahogy mégis kiestek a látókörömből. Ezt jelenleg nagyon sajnálom, mert ha tudtam volna, hogy ilyen jó, sokkal előbb részt vettem volna rajtuk, ezáltal még több tudás birtokosa lehetnék, de hát nem vagyok telhetetlen típus :)
2 tréninghétvégét töltött együtt a kis 14 fős csapatunk, 2 nagyon jó trénerrel kiegészülve, akik nélkül biztos nem lett volna olyan ez a 4 nap, amilyen végül lett- felejthetetlen. A téma a karriertervezés volt, és én arra számítottam, hogy… hát igazából nem is nagyon tudom, hogy mire. Végül nemcsak hasznos tárgyi tudással gyarapodtam a stresszkezelés, a csoportdinamika, stb. területén, hanem magamat is sokkal jobban megismertem. Bele sem gondoltam, hogy a sikeres karrierút alappillére az, ha tisztában vagy magaddal, az erőségeiddel és gyengeségeiddel, hogy csapatjátékos vagy-e, vagy jobb szeretsz egyedül dolgozni. Most így visszanézve az az érzésem, hogy sokkal többet kaptam a vártnál és ígértnél, hisz a karrier kurzus gyakorlatilag egy önismereti tréning is volt, egyet „fizet”, kettőt vihet alapon.

Csak ajánlani tudom mindenkinek a részvételt, a következő tárgyfelvételnél én már célirányosan a Karrier Iroda kurzusait fogom először keresni a szabadon választható tárgyak közt.