Az ügyfélfogadás szünetel! - Összefoglaló az irodát érintő változásokról

A rendkívüli veszélyhelyzetre való tekintettel az alábbiakban összefoglaltuk a PTE Karrier Iroda működésével kapcsolatos tudnivalókat.
Bizonyára már mindannyian értesültetek arról, hogy a magyar kormány operatív törzset hozott létre az új koronavírus elleni küzdelem érdekében. A már kihirdetett veszélyhelyzet keretében a kormány rendkívüli intézkedéseket rendelt el az immár világjárvánnyá nyilvánított koronavírus-járvány megelőzésére, a magyar emberek egészségének és életének megóvása érdekében.
A kormány kihirdette a 41/2020. (III. 11.) rendeletét az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről.
Többek között tilos a felsőoktatási intézmények hallgatók általi látogatása, illetve tilos megtartani azt a rendezvényt, amelynek létszáma zárthelyen 100 főnél több, nem zárt helyen pedig 500 főnél több.
Ennek értelmében a PTE Karrier Iroda rendezvényei elhalasztásra kerülnek, ez vonatkozik a tréningekre, workshopokra, kurzusokra és nyitott előadásokra egyaránt. Tanácsadásaink egy része online formában folytatódni fog. A jelentkezés folyamatos, várunk szeretettel! Technikai információkkal hétfőn jelentkezünk. A pszichológiai tanácsadó helyiségek egyetemi épületekben találhatók, melyeket hallgatók a kihirdetett veszélyhelyzet miatt nem látogathatnak. A pszichológiai tanácsadás további információig szünetel.
Továbbá a PTE Karrier Iroda ügyfélfogadása is felfüggesztésre került, így a Karrier Kártyád ebben az időszakban nem érvényesíthető.
Köszönjük megértéseteket!