A PTE Karrier Iroda most képzést és munkát kínál Neked!

Érdekel a csoportvezetés, szívesen segítenél középiskolásoknak a pályaválasztásban?

Ha valaha emberekkel szeretnék foglalkozni, ha tanárnak, vezetőnek, tanácsadónak vagy segítőnek készülsz, ha érdekel az önismeret és az önfejlesztés, akkor felbecsülhetetlen értékű tudást és tapasztalatot szerezhetsz nálunk! 

A feladat: pályaorientációs foglalkozások tartása középiskolásoknak. 

A PTE Karrier Irodát rendszeresen hívják pécsi és Pécs környéki középiskolákba, hogy segítsünk a diákoknak a pályaválasztásban, továbbtanulásban. Pályaorientációs foglalkozásainkat felkészített hallgatóink tartják, párokban.

Szeretnénk bővíteni csoportvezető hallgatóink körét, 2018. márciustól új képzést indítunk!

  • Mi a feladat? 1,5-2 órás workshopok vezetése 15-20 fős középiskolás csoportoknak, előre közösen meghatározott foglalkozásterv szerint.
  • Mi a részvétel feltétele? A felkészítő képzésen való részvétel (max. 10 % hiányzással), ezt követően minimum 3 szemeszteren keresztül részvétel a Karrier Iroda pályaorientációs munkájában.
  • Mit kapsz? Kb. 150.000 Ft értékű képzést ingyenesen, mentorált gyakorlatot, és persze a csapatmunka szépségeit. Az első 10 alkalom megtartása önkéntes munkának fog számítani (az ingyenes képzésért „cserébe”), ezt követően 2000 Ft/fő/alkalom ösztöndíjat nyújtunk.
  • Felkészítő képzés: 30 órás (5 alkalom) komplex csoportvezetői (tréneri alapok) és pályaorientációs felkészítés, előre egyeztetett időpontokban, március-április folyamán. A felkészítést tapasztalt tréner kollégáink vezetik.

Ha érdekel a lehetőség, várjuk jelentkezésedet február 21. szerda éjfélig a somogyi.bianka@pte.hu címen! A jelentkezéshez kérjük, írj egy rövid (1000-1500 karakter) motivációs levelet arról, hogy miért vennél részt szívesen a képzésben és a munkában.

A képzésben maximum 16 főt tudunk fogadni. A jelentkezők számára kiválasztó alkalmat szervezünk, ez alapján hozunk majd döntést arról, hogy kik kezdhetik meg a képzést. A kiválasztás egy játékosbeszélgetős, kötetlen alkalmat jelent, ahol megismerhetitek egymást és mi is Benneteket. A kiválasztáson való részvételre két időpont közül választhatsz: 2018. február 27. kedd vagy 28. szerda 15.00-18.00 óráig. Ha esetleg semmiképp nem megoldható számodra egyik időpont sem, kérjük, jelezd felénk, és igyekszünk egy kompromisszumos megoldást találni. 

Ha bármilyen kérdésed van a fentiekkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal:

PTE Karrier Iroda 

7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4. 
Rektori Hivatal, 209-es szoba 
karrieriroda@pte.hu 
30/9694668